Van Bergen op Facebook   Van Bergen op LinkedIn   Van Bergen op YouTube
« terug

Maerten Kurdela

Fiscalist-vennoot (mr./RB)

Mijn naam is Maerten Kurdela, ondernemer uit een ondernemersgezin, belastingadviseur met ruim 25 jaar ervaring. Lid van het kwaliteitsorgaan Register Belastingadviseurs. Medebestuurder bij 2 ondernemersverenigingen. Maar bovenal uw belastingadviseur, uw vertrouwenspersoon, uw klankbord. Voor al uw persoonlijke vraagstukken, van huwelijksvermogensrecht tot en met schenk- en erfrecht zowel nationaal als internationaal.
Ik heb een hart voor uw probleem, uw uitdaging en uw succes. Uw probleem is mijn probleem. Uw uitdaging is mijn uitdaging. Uw succes is mijn succes.?Als u dat wenst ga ik daarvoor tot de limit. Met hart voor uw zaak. Met u.? Met ons team. Dat is mijn missie.

Spar met ons!

Sparren over de juiste rechtsvorm of fiscale optimalisatie? Van gedachten wisselen over uw groeiplannen? Of verdienmodellen in kaart brengen? We gaan graag een uurtje met u om tafel om mee te denken in uw ondernemersvraagstukken en te kijken wat u nodig hebt om uw ondernemersdoelen te behalen. Voor een welkomsttarief van slechts 75 euro! Oprecht en eerlijk, zonder luchtkastelen te bouwen. Komt u sparren?
Bekijk ook eens ons unieke participatiemodel.

Nieuwsbrief?