Van Bergen op Facebook   Van Bergen op LinkedIn   Van Bergen op YouTube

Van Bergen. Hart voor de zaak

Het succes van uw onderneming - daar ligt voor ons de uitdaging! We denken in kansen, niet in problemen. En helpen u met eerlijk en oprecht advies verder te komen en gezond te blijven. We denken met u mee, zodat zaken die onmogelijk lijken toch mogelijk kunnen worden. En we kijken vooruit. Naar oplossingen voor uw vraagstukken van morgen.

Vragen? Gewoon even bellen!
Aangezien ondernemen veelal niet tussen 9 en 5 gebeurt, staat Van Bergen ook buiten kantooruren voor u klaar. Vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week zijn we bereikbaar. Dat betekent niet dat u dag en nacht met uw cijfers bezig moet zijn. Maar wel dat u op ieder moment kunt bellen als u met ondernemersvragen zit of een klankbord wilt voor nieuwe ideeën.

Heldere kosten en uniek participatiemodel
Hart voor de zaak betekent voor ons ook dat we meedenken in de kosten van onze dienstverlening. Met heldere, vaste prijsafspraken vooraf, in plaats van willekeurige uurtarieven. Maar bijvoorbeeld ook in de vorm van participatie als dat u op weg kan helpen. Zo bieden we kansrijke ondernemers een participatiemodel. Dat neemt de drempel weg dat elk uurtje een factuurtje is en geeft succesvolle ideeën een kans.

Crowdfunding: lenen of investeren?
Waar banken niet willen financieren, biedt crowdfunding mogelijk een oplossing. Oftewel, samen financieringen mogelijk maken. Wilt u lenen? Of juist investeren tegen verantwoorde risico’s met een mooi rendement? Via van Bergen en Collin Crowdfund is dit mogelijk.
Crowdfunding is het met een grote groep mensen (‘de crowd’) iets mogelijk maken. Collin Crowdfund richt zich op de financiering van gevestigde ondernemers via investeerders die een mooi rendement willen bereiken tegen verantwoorde risico’s.

Gereduceerd tarief via Van Bergen
Zowel ondernemers als investeerders worden veelal begeleid en geadviseerd door adviseurs, zoals accountants. Daarom werkt Collin sinds kort samen met Van Bergen als één van de preferred suppliers. Als u een leningaanvraag in wilt dienen, laat Van Bergen u dan helpen. Via een preferred supplier geldt een gereduceerd tarief. Neem hiervoor contact met Van Bergen.
Lees hier meer informatie over crowdfunding en Collin Crowdfund.

Hart voor historie
Dat we echt zaken doen met ons hart, spreekt ook uit onze huisvesting. De voormalige vrijmetselaarsloge waarin we gehuisvest zijn, is een monument dat we met respect voor die historie in ere houden. Eens per jaar doen we mee aan de monumentendag. En alle andere dagen van het jaar staan onze deuren open voor belangstellenden. Loop gerust eens binnen om een kijkje te nemen onder de sterrenhemel van de vrijmetselaars. 

Spar met ons!

Sparren over de juiste rechtsvorm of fiscale optimalisatie? Van gedachten wisselen over uw groeiplannen? Of verdienmodellen in kaart brengen? We gaan graag een uurtje met u om tafel om mee te denken in uw ondernemersvraagstukken en te kijken wat u nodig hebt om uw ondernemersdoelen te behalen. Voor een welkomsttarief van slechts 75 euro! Oprecht en eerlijk, zonder luchtkastelen te bouwen. Komt u sparren?
Bekijk ook eens ons unieke participatiemodel.

Nieuwsbrief?