Van Bergen op Facebook   Van Bergen op LinkedIn   Van Bergen op YouTube

Ondernemerszaken

Hoe ziet de toekomst van mijn bedrijf eruit? Wat is mijn doel en hoe wil ik dat bereiken? En is mijn bedrijf daar wel op voorbereid?


Hoe vaak stelt u zichzelf deze vragen? Waarschijnlijk niet al te vaak. Dat is ook best begrijpelijk, want uw eerste zorg is het hier en nu: de productie moet doorgaan, want anders staat alles stil.
 
Denkt u over de toekomst van uw bedrijf na?
Toch is het belangrijk om regelmatig over de toekomst na te denken. Want een bedrijf dat op de toekomst is voorbereid, maakt weloverwogen keuzes, behoudt de rust in turbulente ontwikkelingen en staat vele malen sterker dan de concurrentie.
 
Van Bergen ondernemerszaken helpt uw bedrijf naar een gezonde toekomst 
Van Bergen ondernemerszaken adviseert en begeleidt uw bedrijf naar een gezonde toekomst. Op basis van grondige analyses van uw financiële situatie en uw P&O-beleid bespreken we vier keer per jaar de status van uw bedrijf en welke maatregelen u het beste kunt nemen. Met de daaruit voortkomende vragen zorgen wij, met u, voor adeqaute oplossingen. Van Bergen ondernemerszaken treedt op als sparringpartner, stelt de juiste vragen en houdt u een spiegel voor. Wij zetten u aan tot nadenken en laten u zien hoe u zich het beste voorbereidt op de toekomst. U zorgt voor de productkennis, wij leveren de financiële en personele expertise. Samen zorgen we ervoor dat uw bedrijf toekomstgericht is én blijft.

We richten ons op heel praktische zaken. Vragen die in het advies van ons aan de orde komen zijn:
- Wat zijn uw plannen?
- Wat is de lijn der verwachting?
- En welke maatregelen moet u nemen om daar te komen?

Ondernemerszaken actie 
Voor goed advies is continuïteit nodig. Een toekomstperspectief is te belangrijk om te baseren op slechts een momentopname. Daarom biedt Van Bergen ondernemerszaken 'doorlopend advies': vier keer per jaar nemen we uw hele bedrijf onder de loep. Elke keer kijken we terug op de vorige keer, bespreken we de huidige situatie en kijken we vooruit naar de toekomst.
Ook kunt u ons altijd bereiken: korte telefonische consulten en mailwisselingen, dat hebben we juist graag!
 
'Doorlopend advies' kost € 1.250,-. Met nu de aanbieding een eerste (kennismakings-) gesprek voor slechts € 75,-.
Plan direct uw eerste gesprek!
 

Spar met ons!

Sparren over de juiste rechtsvorm of fiscale optimalisatie? Van gedachten wisselen over uw groeiplannen? Of verdienmodellen in kaart brengen? We gaan graag een uurtje met u om tafel om mee te denken in uw ondernemersvraagstukken en te kijken wat u nodig hebt om uw ondernemersdoelen te behalen. Voor een welkomsttarief van slechts 75 euro! Oprecht en eerlijk, zonder luchtkastelen te bouwen. Komt u sparren?
Bekijk ook eens ons unieke participatiemodel.

Nieuwsbrief?