Van Bergen op Facebook   Van Bergen op LinkedIn   Van Bergen op YouTube

Salarisadministratie en personele zaken

Van de complete salarisadministratie
tot complexe arbeidsovereenkomsten


Als werkgever heeft u met nogal wat personele zaken rekening te houden. Bovendien verandert de wetgeving op het vlak van arbeidsrecht voortdurend. Aangescherpte wettelijke verplichtingen. Vergaande zorg- en informatieplicht. Regels rondom het privé-gebruik van de auto van de zaak. Verplichtingen bij arbeidsongeschiktheid. Om nog maar niet te spreken over arbeidsovereenkomsten en ontslagprocedures.

SALARISADMINISTRATIE
  • Complete salarisadministratie, met online optie
  • Arbeidsovereenkomsten, proforma berekeningen en cafetariamodellen arbeidsvoorwaarden
  • Salarisstroken
  • Subsidies
  • Ontslagprocedures

Loont uw salarisadministratie? 
Een goede salarisadministratie betaalt zich uit. Maar hoe weet u of uw salarisadministratie op orde is? Lees alles over salarisadministratie in onze folder

Dorothé en Gladys hebben een hart voor salarisadministratie. Maak kennis met Dorothé en Gladys. 

Van Bergen Salaris Online

Met Salaris Online van Van Bergen wordt de salarisadministratie wel heel eenvoudig. Zien hoe dat werkt? Vraag een demo aan! U ontvangt per mail inloggevens om Salaris Online vrijblijvend te testen.
Om onderscheid te maken tussen SPAM en handmatig ingevulde formulieren dient u onderstaande code in het vak ernaast in te vullen

Spar met ons!

Sparren over de juiste rechtsvorm of fiscale optimalisatie? Van gedachten wisselen over uw groeiplannen? Of verdienmodellen in kaart brengen? We gaan graag een uurtje met u om tafel om mee te denken in uw ondernemersvraagstukken en te kijken wat u nodig hebt om uw ondernemersdoelen te behalen. Voor een welkomsttarief van slechts 75 euro! Oprecht en eerlijk, zonder luchtkastelen te bouwen. Komt u sparren?
Bekijk ook eens ons unieke participatiemodel.

Nieuwsbrief?