Van Bergen op Facebook   Van Bergen op LinkedIn   Van Bergen op YouTube

Jaarrekeningen

Van het opmaken van de jaarrekening
tot financiële managementrapportage


De balans en winst- en verliesrekening van uw bedrijf moeten in de eerste plaats natuurlijk gewoonweg kloppen. De jaarrekening vormt voor de accountants van Van Bergen echter veel meer dan platte cijfers. En daarmee ook voor u. Inzicht in de actuele financiële situatie van uw onderneming is immers van cruciaal belang voor uw bedrijfsvoering.

FINANCIËLE VERSLAGLEGGING
  • Opmaak en wettelijk deponeren jaarstukken
  • Financiële verslaglegging voor IB-aangifte
  • Opstellen van balans, winst- en verliesrekening
  • Actuele financiële managementinformatieZoals voor iedere ondernemer is ook voor u inzicht in de actuele financiële situatie van uw onderneming van cruciaal belang voor uw bedrijfsvoering.
Jeroen, Maerten en Joey hebben een hart voor jaarrekeningen. Maak kennis met Jeroen, Maerten en Joey.

Hoe staat uw onderneming ervoor?

Nieuwsgierig naar de financiële kansen en bedreigingen van uw bedrijf? Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Om onderscheid te maken tussen SPAM en handmatig ingevulde formulieren dient u onderstaande code in het vak ernaast in te vullen

Spar met ons!

Sparren over de juiste rechtsvorm of fiscale optimalisatie? Van gedachten wisselen over uw groeiplannen? Of verdienmodellen in kaart brengen? We gaan graag een uurtje met u om tafel om mee te denken in uw ondernemersvraagstukken en te kijken wat u nodig hebt om uw ondernemersdoelen te behalen. Voor een welkomsttarief van slechts 75 euro! Oprecht en eerlijk, zonder luchtkastelen te bouwen. Komt u sparren?
Bekijk ook eens ons unieke participatiemodel.

Nieuwsbrief?