Van Bergen op Facebook   Van Bergen op LinkedIn   Van Bergen op YouTube

Administratie

Van 'schoenendoos'-administratie
tot complete internetboekhouding


We snappen best dat de boekhouding voor de meeste ondernemers eerder een last dan een lust is. Gelukkig houden de administrateurs van Van Bergen wel van die cijfers. Een goede administratie vormt immers de basis voor een gezonde onderneming. Én biedt waardevolle informatie om ondernemingskansen beter te benutten.

ADMINISTRATIEVE DIENSTVERLENING
  • Begeleiding en check eigen boekhouding
  • Complete online administratie
  • Mobiel boekhouden via tablet of telefoon
  • Financiële en fiscale monitoring
  • Personele en salarisadministratie met online optie
Lissy, Luci en Dorothé heeft een hart voor administratie.


Van Bergen Administratie Online

Met Administratie Online van Van Bergen wordt boekhouden wel heel eenvoudig. Zien hoe dat werkt? Vraag een demo aan! U ontvangt per mail inloggevens om Administratie Online vrijblijvend te testen.
Om onderscheid te maken tussen SPAM en handmatig ingevulde formulieren dient u onderstaande code in het vak ernaast in te vullen

Spar met ons!

Sparren over de juiste rechtsvorm of fiscale optimalisatie? Van gedachten wisselen over uw groeiplannen? Of verdienmodellen in kaart brengen? We gaan graag een uurtje met u om tafel om mee te denken in uw ondernemersvraagstukken en te kijken wat u nodig hebt om uw ondernemersdoelen te behalen. Voor een welkomsttarief van slechts 75 euro! Oprecht en eerlijk, zonder luchtkastelen te bouwen. Komt u sparren?
Bekijk ook eens ons unieke participatiemodel.

Nieuwsbrief?