Van Bergen op Facebook   Van Bergen op LinkedIn   Van Bergen op YouTube

Nieuw: 'Mijn Dossier' Portaal

Met de komst van het nieuwe ‘Mijn Dossier’ portaal op de website van Van Bergen introduceren wij een eenvoudige en veilige manier van communiceren met elkaar.

Wat is Mijn Dossier portaal?
‘Mijn Dossier’ is een portaal waar u met uw eigen toegangscode in een beveiligde omgeving 24 uur per dag toegang heeft tot uw eigen documenten. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om jaarrekeningen, aangiften en relevante correspondentie.

Hoe werkt het?
Binnen ‘Mijn Dossier’ communiceren we twee kanten op. Zo zetten wij voor u uw jaarrekening, aangifte inkomstenbelasting en/of vennootschapsbelasting in ‘Mijn Dossier’ klaar ter accordering. U ontvangt daarna een automatische e-mail, met daarin een melding dat er documenten voor u klaar staan ter accordering. Zodra u bijvoorbeeld uw jaarrekening in ‘Mijn Dossier’ heeft geaccordeerd, ontvangen wij daarvan een melding. De belastingaangiften worden na uw akkoord automatisch naar de Belastingdienst gestuurd.

Maar het werkt ook andersom. Heeft u documenten die voor ons kantoor bestemd zijn? Dan kunt u zelf deze documenten in dit portaal eenvoudig voor ons klaarzetten.
Kortom, een makkelijke en veilige manier van communiceren.

Uw account activeren?
Om de mogelijkheden van ‘Mijn Dossier’ optimaal te benutten, hebben wij gegevens van u nodig. Het e-mailadres en het mobiele telefoonnummer waarnaar meldingen van ‘Mijn Dossier’ gestuurd kunnen worden:
- van u zelf;
- van uw partner/ echtgeno(o)t(e).

Neem hiervoor contact op met Merel Dingelhoff T (024) 323 38 23. Uiteraard mag u de gegevens ook naar ons mailen naar info@van-bergen.nl onder vermelding van ‘Mijn Dossier’.

«« terug