Van Bergen op Facebook   Van Bergen op LinkedIn

Zijn uw financiën op orde?

Hoe staat het met de relatie met uw bank? Heeft u investeringsplannen? Denkt u bijvoorbeeld wel eens na over het investeren in nieuwbouw of het uitbreiden van de huidige huisvestiging? Het is van belang dat u uw financiŽle zaken op orde heeft.
Lees meer »

Van Bergen ondernemerszaken heeft een sterk team, dat bestaat uit Jeroen van Bergen (accountant/adviseur) en Ronald Diehle (adviseur/praktijkervaring uit de Automotive branche). Hierdoor zijn wij in staat u van goed advies te voorzien over uw financiŽle zaken. Wij adviseren en begeleiden u graag, zodat u meer grip krijgt op uw eigen zaak.

Ons team deelt graag hun opgedane kennis en ervaring met andere Automotive-ondernemers. Zij hebben als Automotive-ondernemer en als -adviseurs goede en slechte beslissingen genomen om hun moeilijke situatie binnen de Automotive branche gekeerd te krijgen. Door onze ervaringen uit het verleden zijn wij een effectieve gesprekspartner, die kennis heeft van de zaken in de Automotive branche.

Heeft u uw opvolgingsplannen goed geregeld?

Jeroen van Bergen (Accountant/adviseur) en Ronald Diehle (adviseur/praktijkervaring uit de Automotive Branche)Het is van belang dat u de opvolging van uw bedrijf goed geregeld heeft. Is er iemand in de familie of buiten het bedrijf die het bedrijf in de toekomst wil overnemen? Het is belangrijk dat u uw opvolging tijdig en gestructureerd regelt.
Lees meer »

De importeurs hebben ook invloed op uw opvolging. Zij kijken mee over uw schouders. Het is van belang dat u hiervan op de hoogte bent en weet hoe u met deze importeurs moet omgaan.

Heeft u daarnaast gedacht aan uw oudedagsvoorziening? Als u stopt met werken, wilt u doorgaan met het genieten van het leven en het liefst met voldoende financiŽle armslag. Het is van belang dat u hierover nadenkt, omdat er voor veel zelfstandige ondernemers niet zoiets bestaat als een pensioenfonds.