Van Bergen op Facebook   Van Bergen op LinkedIn

Over ons

Van Bergen ondernemerszaken

Samen streven naar een succesvolle onderneming. Dat is ons doel. Niet alleen met gedegen diensten en advies op het vlak van accountancy en belastingen. Maar vooral ook door actief mee te denken in ondernemersvraagstukken voor BV's, zzp'ers, maatschappen, vof's en stichtingen. Met hart voor uw zaak.
Lees meer >


Het team van Van Bergen
Meer dan vijftig jaar geleden startte Jan van Bergen accountantskantoor Van Bergen in Nijmegen. Inmiddels staan er vanuit ons kantoor aan de Waldeck Pyrmontsingel rond de 12 medewerkers voor u klaar. Nog steeds klein genoeg om echt betrokken bij uw onderneming te blijven. Maar als SRA-kantoor zeker ook groot genoeg om u in alle specialismen van dienst te zijn.

Met welke ondernemerszaken kunnen we u helpen?

Van Bergen kennissessies

Sparren over de juiste rechtsvorm of fiscale optimalisatie? Van gedachten wisselen over uw groeiplannen? Of verdienmodellen in kaart brengen? We gaan graag een uurtje met u om tafel om mee te denken in uw ondernemersvraagstukken en te kijken wat u nodig hebt om uw ondernemersdoelen te halen. Oprecht en eerlijk, zonder luchtkastelen te bouwen.
Bekijk ook eens ons unieke participatiemodel.

Bijblijven?